Ако не знаете од каде да почнете за да го имате совршеното лице, затоа што не знаете каков тип на кожа имате, овој тест е идеален за вас. Одговорете на прашањата и дознајте дали имате мрсна, сува, комбинирана или пак нормална кожа на лицето.