Повеќе од 30 години никој не се грижел за оваа куќа од 65 квадратни метри. Куќата била изложена на секакви временски неприлики, па нејзиниот кров и фасада биле комплетно уништени.  Внатрешноста исто така била руинирана, па оваа жена знаела дека ќе има доста работа.  Едниствена предност била тоа што немало сериозни структурни оштетувања.

Во меѓувреме жената се погрижила да воспостави нови електро и водоводни инсталации, го уредила ентериерот, но и екстериерот. Куќата добила сосема нов изглед,  па жената одлучила да се пресели,  а со себе го повела и своето милениче.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-featured.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-featured-400x214.jpgIva SpirovskaДом и градинаПовеќе од 30 години никој не се грижел за оваа куќа од 65 квадратни метри. Куќата била изложена на секакви временски неприлики, па нејзиниот кров и фасада биле комплетно уништени.  Внатрешноста исто така била руинирана, па оваа жена знаела дека ќе има доста работа.  Едниствена предност била тоа што...Секој ден нешто свежо