Имаме повеќе од 40 генерации на предци. Тоа се трилион луѓе со различни приказни и достигнувања. Сите се различни, но имаат една заедничка карактеристика-сите од нив се многу „кул“ и не тераат да ги сакаме и да им се восхитваме уште повеќе.

Ние можеме да го докажеме тоа, само погледнете ги овие ретро фотографии.

„Мојата прабаба дипломираше во 1900 година на Институтот за физика“.

„Моите баба и дедо во 70-тите, првите латино пожарникар и полицајка во Форт Ворт, Тексас“.

„Баба ми во локалниот весник (1983) “

„Мојот дедо Рон служеше во Втората светска војна во 1943-та на 18 годишна возраст. Сега има 96 години и учествуваше на локалната парада во Нов Јужен Велс“.

„Околу 1925 година. Еве ги татко ми и баба ми како на сцена од стар филм“.

„Татко ми и браќата пред трка во Ирска во 80-тите“.

„Бабата на мојата сопруга настапувала со Зигфелд Фолис од 1928 до 1929 година“.

„Мојата баба Газа во 1960-тите. Таа беше позната радио-водителка и порано добиваше предлози за брак преку писма“.

„Мојот прадедо на брод на Канадската морнарица во Северен Атлантик за време на Првата светска војна“.

„Мајка ми во 1992 година, на 26-годишна возраст, патувајќи низ швајцарските Алпи“.

„Тетка ми како главна пејачка на нејзиниот бенд во 90-тите“

„Мојот дедо во раните 1950-ти откако го преживеа Аушвиц и се ожени со медицинска сестра од Црвен крст“.

„Мајка ми на одмор во Амстердам откако ја раскина свршувачката во 1971 година“

„Мојот татко конечно победи во Супер Марио на Божиќ 1988 година“

„1950-тите баба ми сакаше да пее, а дедо ми обожаваше да ја слуша“.

„Татко ми на некој импровизиран сплав во 1982 година“.