Празникот на жената, 8-м март се наближува и веруваме дека сите се во потрага по креативен и совршен подарок за својата драга личност. Едно е сигурно, сите жени го заслужуваат најдоброто, а ординацијата на Д-р Анчевски им го нуди токму тоа.

Наместо да потрошите часови во пронаоѓање на идеалниот подарок, подарете здравје и убавина на посебната жена. Вредносните ваучери кои ви ги нудат од Д-р Анчевски ги исполнуваат желбите на дамите кои ќе имаат среќа да добијат ваков подарок оваа година.

Благодарение на широката палета на услуги и третмани во ординацијата Д-р Анчевски изборот на подароци е огромен и секој може да си го пронајде она кое одамна го посакува. Изберете еден од трите типа на вредносни ваучери и подарете подарок кој долго ќе се памети.