Во глумата, покрај талентот и харизмата, изгледот е уште еден важен фактор за успех. И додека, за некои, борбата со брчк и седи влакна станува сè потешка и потешка, за други е благослов. Овие познати актери ни докажаа дека се како добро вино- колку постари толку подобри.

Џејк Џиленхал, 38 и 23 години

Рајан Гослинг, 37 и 18 години

Џенсен Аклс, 40 и 27 години

Џеред Падалеки, 35 и 22 години

Кристијан Бејл, 45 и 22 години

Том Круз, 56 и 33 години

Бредли Купер, 44 и 31 година

Мет Дилон, 56 и 26 години

Рајан Рејнолдс, 41 и 25 години

Бред Пит, 55 и 26 години

Силијан Марфи, 42 и 25 години

Бенедикт Камбербач, 41 и 28 години

Џејмс Франко, 39 и 23 години

Мет Дејмон, 48 и 27 години