Се наближува празничниот дух на божиќните празници. На радиото може да ги слушнеме најубавите божиќни песни, а во градовите започнува празничната декорација.

За да го надополните веселото расположение, за денес ви претставуваме 20 раскошни идеи како може да ја декорирате масата за време на празниците и притоа да ги воодушевите вашите гости: