Дворот е место каде го поминуваме слободното време. Еве некои идеи за негово уредување.

Табла за садење на садници

Со помош на штици, шајки и вински тапи можете да го автоматизирате процесот на садење.

Езерце

Ако сакате да си направите езерце или фонтана, доволно е да се прекријат гумите со најлон и камења

Држач за прибор за јадење

Држач за прибор за јадење или за градинарски алати, може да се направи од стари полици и магнети

Свеќници

Овие свеќници направени од тегли, може да ги ставите на оградата и да уживате во романтична атмосвера

Клупа

Од столови може да направите клупа

Кутија за цвеќиња

Стариот шкаф е совршен за организирање на растенијата

Чешма

Старото буре претворете го во прекрасна надворешна чешма

Лежалки

Мини бар

Патека

Саксии

Огниште

Лебеди

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/cesma.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/cesma-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаДворот е место каде го поминуваме слободното време. Еве некои идеи за негово уредување. Табла за садење на садници Со помош на штици, шајки и вински тапи можете да го автоматизирате процесот на садење. Езерце Ако сакате да си направите езерце или фонтана, доволно е да се прекријат гумите со најлон и камења Држач...Секој ден нешто свежо