Дали сте уморни од скапиот мебел кој зафаќа простор и се чини дека ја апсорбира светлината? Време е да пробате со мебел од палети, што ќе ви даде светлина и чувство на свежина во домот.

MEDION Digital Camera

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/pallet-sofa.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/07/pallet-sofa-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаДали сте уморни од скапиот мебел кој зафаќа простор и се чини дека ја апсорбира светлината? Време е да пробате со мебел од палети, што ќе ви даде светлина и чувство на свежина во домот.Секој ден нешто свежо