Дворната површина е идеална за повеќе семејни активности, меѓу кои и готвењето. Ако сте љубител на семејни дружби во вашата градина, ова е идеален проект кој треба што поскоро да го реализирате.

Ви претставуваме идеја за летна кујна во вашиот двор. Простор во кој можете да поставите маса и столици за седење, едно импровизирано огниште и работна табла, сето тоа под еден покрив, поплочено со тули од бекатон.

 

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-napravi-sam-2-860x645.jpeghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/04/nane-napravi-sam-2-160x160.jpegIva SpirovskaДом и градинаДворната површина е идеална за повеќе семејни активности, меѓу кои и готвењето. Ако сте љубител на семејни дружби во вашата градина, ова е идеален проект кој треба што поскоро да го реализирате. Ви претставуваме идеја за летна кујна во вашиот двор. Простор во кој можете да поставите маса и столици...Секој ден нешто свежо