Понекогаш сликата не е вредна 1.000 зборови, а ние треба да го провериме секој милиметар најмалку 3 пати за да ја разбереме. Лошата перспектива и погрешниот агол се совршена комбинација за да ги измамат нашите очи и да поверуваме дека гледаме нешто што е далеку од реалноста.

Моето момче порасна пребрзо

Совршен тајминг

Кола од иднината, а не е Тесла

Најсилното куче на Земјата проби низ цемент

Рачињата на ќерка ми случајно се најдоа во кадар

Да бидеме фер, оваа зграда навистина е крива

Ова е вирче

Не можев да престанам да се смеам, морав да споделам

Пирамидите од Флорида

Дали едната мачка е џиновска или другата е џуџе?

Канта за одпадоци од иднината

Не ви се чини дека многу работи левитираат во денешно време?

Ќебе од снег на мојата кола

Кога не можеш да се одлучиш дали сакаш мачка или куче

Поради натрупаниот снег моето куче изгледа огромно