Еве неколку идеи како повторно да ги употребите старите гуми, а со тоа ќе го разубавите Вашиот двор и градина!

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/14295137472149-633x475.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2017/06/14295137472149-633x475-400x214.jpgDijana IlievaДом и градинаЕве неколку идеи како повторно да ги употребите старите гуми, а со тоа ќе го разубавите Вашиот двор и градина!Секој ден нешто свежо