Кога фотографирате, добар агол и тајминг можат да бидат клучни. Ова е особено точно кога станува збор за спонтани фотографии, кои случајно стануваат вистински ремек-дела како овие.

Не знаев дека брокулата расте волку голема.

Тој е бодибилдер!

Огромно куче забележано на улиците!

Бакингемската палата во Леголенд.

Од каде јаде од каде…..

Мислам дека е време за забар.

Тенки нозе или линии?

Што е рака што е стапало?

Погледнете убаво.

Скалите одат нагоре или надоле?

Ова не е фотографија, погледот е навистина ваков.

Како ли се качил тракторот на покрив?

Колку коњи гледате?

Како?

Ова изгледа како фотографија од грав, но не е.

Дух велосипедист?