Ни доаѓа пролетта и време е да ја обновиме и разубавиме нашата градина. Најдобриот начин на кој тоа може да го направиме, покрај со внесувањето нови сорти на цвеќиња и билки, е и со подготвувањето на уникатни домашни саксии, на кои и соседите ќе ни завидуваат!

Погледните ги следнитењ 15 креативни идеи и инспирирајте се!