Дизајнерите на ентериер сè почесто се фоксуирани на практичноста, отколку на луксузниот изглед, па така се истите ни откриваат 10 креативни решенија како може да го поделиме просторот во домот, особено делот поврзан со спалната соба, без конкретни ѕидови.

Погледнете ги во продолжение извонредните идеи: