Жолти стакла, форма на пеперутка…Заблескајте под Сонцето со најмодерните очила за оваа сезона

Очилата се можеби еден од најомилениот и најкористениот моден аксесоар за пролеттните и летни денови, а еве кои 20 модели веќе се тренд и кои најмногу ќе се носат во 2019-та година.

1. “Заштитни” очила

2. Спортски очила

3. Екстремен блесок

4. Очила со принт

5. Црвени рамки

6. Тријаголни очила

7. Хоризонтално тенки очила

8. Минијатурни очила

9. Големи квадратни очила

10. Очила со уникатна форма

11. Тркалезни очила

12. Мачкини очи

13. Очила во форма на срце

14. Очила во форма на пеперутка

15. Рамни врвови

16. Црни стакла

17. Жолти стакла

18. Двобојно стакло

19. Очила со ефект на огледало

20. Модернизирани авијаторски очила

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *