Животна фотосесија: Жена се подготвува за борба против ракот, додека нејзиниот сопруг ѝ помага да направи еден тежок чекор

Фотографот Менди Паркс неодамна ја документираше болката, убавината и храброста на една неверојатна жена во нејзината борба со ракот на дојка. На фотографиите е прикажано како Келси Џонсон  ја бричи главата на неговата сопруга, Чарли.

Објавата на фотографот од Арканзас, Америка доби повеќе 200.000 споделувања за помалку од еден ден, а луѓето од целиот свет им испраќаат топли, искрени и најдобри желби до храбриот пар.

Во продолжение погледнете ја оваа значајна животна фотосесија на извонредниот пар, која е исполнета со многу измешани чувства на тага поради болеста, но и радост бидејќи ја имаат меѓусебната поддршка:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *