Женска моќ: Спајс Грлс некогаш и сега

Се вратија Спајс Грлс!

Една од најпознатите англиски поп групи, Спајс Грлс, својата популарност ја стекнаа во 1996-та година со музичкиот хит „Wannabe“ и така одредено време владееа со светската сцена.

Во 1998-та година, една од членките ја напушите групата, а во 2001-та сосема се разидоа и преостанатите 4 членки.

Сега легендарната група повторно се обедини по повод нивната нова турнеја. Составот сега го сочинуваат: Викторија Бекам, Мелани Браун, Ема Бантон, Мелани Чизом и Џери Халивел.

Музичката група се смета за најуспешниот женски бенд на сите времиња. А да се потсетиме како тие изгледаа порано и како изгледаат денес.

1. Ема Бантон т.е Бејби Спајс

2. Мел Би т.е Скери Спајс

3. Мел Си т.е Спорти Спајс

4. Џери Халивел т.е Џинџер Спајс

5. Викторија Бекам т.е Пош Спајс

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *