Некој често бил отсутен од часовите по биологија во средно.

Една жена на социјалната мрежа Твитер ги праша жените која е најглупавата работа што маж им ја има кажано во однос на односите, репродуктивните органи, менструацијата и општо за работите поврзани со женкското здравје.

Прочитајте ги одговорите во продолжение, кои се преведени, а кои дефинитивно ќе ве остават без зборови:

А ова се урнебесните одговори (преведени) , кои истовремено покажуваат колкава е неедуцираноста од тој аспект, кај припадниците од спротивниот пол, за женското здравје, односите и репродуктивните органи.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

A која е најглупавата работа што вие сте ја слушнале?