Летната сезона значи секојдневно носење на лесна облека која најмногу ги открива рацете, а многумина имаат намалена самодоверба, токму поради нивниот обем. Но, без грижи, еве како за само 30 дена, без да ви биде потребна опрема, може да го решите овој проблем!

Станува збор за домашни вежби, кои се неверојатно лесни за изведување, при што може секој да ги направи, а благодарение на кои вашите раце визуелно ќе станат послаби и ќе бидат позатегнати: