Вистински шармер меѓу животните!

Социјалните мрежи станаа дом и на бројни уникатни миленичиња, кои сопственците гордо ги објавуваат, но ова мало мачорче е навистина посебно!

Запознајте го 1-годишниот Гринго, мачор од расата на британски краткодлаки мачки, кој се карактеризира со еден посебен оригинален детал на неговиот изглед т.е белот крзното околу неговата уста изгледа како мустаќи.

Во продолжение следуваат 20 фотографии од крзнениот шармер: