Фармерките се основото модно парче во плакарот на секоја модерна жена. Различните нијанси и различните дизајни им дозволуваат на сите дами да ги пронајдат соодветните фармерки за нив, а еве кои 20 модели ќе бидат најактуелни во 2020-та година: