Двете кралски двојки се немаа заедно појавувано во јавноста од кога настана Мегзит. Но, по повод последниот кралски ангажман на Хари и Меган, повторно имавме шанса да ги видиме заедно.

За целта на оваа церемонија и за последен, прекрасните војвотки Меган и Кејт заблескаа во неверојатни модни комбинации, со што церемонијата наликуваше и на нивна последна модна битка.

Која според вас изгледа поубаво и е облечена подобро?