Вршите ли испорака? Куќа со цена на половен автомобил која може да ја составите за два дена

Без разлика дали се на тркала или цврсто заземјени, куќите од 45 квадратни метри или помалку стануваат сè попопуларни во последните неколку години.

Популарноста на куќите што доаѓаат во делови и се нарачуваат од онлајн продавници почна да расте по кризата во 2007 година. Голем број на луѓе сакаа ефтино решение за дом, а некои од нив сакаа живеалниште во природа, па овие монтажни куќи беа идеално решение.

Може да се купат преку интернет, на пример на „Амазон“, а по доставата на делови, се што вие треба да направите е да ја составите. За да може се да работи како што треба и да нема несреќи, подобро е да им ја препуштите инсталацијата на струја и другите детали на професионалците.

Помали „колиби“ на Амазон може да се најдат дури за 1700 евра, а малку поголеми куќи за 4000 евра.

Два до три дена, наводно, се доволни за едно лице да состави некој од помалите модели.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *