Влезете и истражете го најголемиот музеј за вино во светот

Сите ди Ван или од француски преведено, Градот на виното e најголемиот музеј за вино во светот. Отворен за јавноста и сместен во Бордо, за сите љубители на виното, еве ја можноста за виртуелна прошетка низ него.

Градот на виното, кој се наоѓа во југозападна Франција, е најголемиот светски музеј посветен на престижните вина и изграден е така што целата градба асоцира на винарија и вински дизајн.

Еве како изгледа магичната градба од надвор, а ѕирнете и во нејзината извонредна внатрешност:

 

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *