Уличен уметник од Франција ги слика работите за кои размислуваме, но се плашиме да ги кажеме

Добро познат уметник од Тулуз познат како Дран, создава слики, илустрации и улични графити врз основа на современите проблеми на нашиот свет. Неговите дела се лесно разбирливи со малку потреба за објаснување. Користејќи црн хумор, Дран ги истакнува длабоките, а понекогаш и вознемирувачките работи што се случуваат околу нас секој ден.

 

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *