Трката моментално изгледа вака, број на вакцинирани на 100 жители:

  1. Израел со 45,8
  2. Обединети Арапски Емирати со 27,4
  3. Обединетото Кралство со 11
  4. Бахреин со 8,8
  5. Америка со 7,1
  6. Порторико со 5,9
  7. Србија со 4,5

генерално многу многу споро…

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.