ТЕСТ: Што е тоа што не можеме да го кренеме од подот?

Започнете го денот со оваа уникатна и кратка загатка. Добро размислете, а потоа обидете се да одговорите на прашањето, што е тоа што не можеме да го земе т.е кренеме од подот?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.

Страници: 1 2

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *