ТЕСТ: Поместете само 1 чкорче за да направите квадрат

Погледнете ја следната фотографија, добро размислете и обидете се да откриете како да поместите само 1 чкорче за да формирате квадрат. Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.

Страници: 1 2

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *