ТЕСТ: Колку родендени има просечниот човек?

Започнете го денот со оваа кратка и уникатна загатка. Добро размислете и обидете се да одговорите на прашањето колку родендени има просечниот човек?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.

Страници: 1 2

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *