По долгиот напорен ден и секојдневните обврски, на мозокот му е потребен мал одмор и опуштање, а токму тестот што ви го подготвивме за денес е совршената забавна рекреација за истиот.

Добро погледнете ја фотографијата и одговорете на следното прашање: Колку 9-ки има?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.