ТЕСТ: Кој лифт е побезбеден?

Том доби порака дека сериски убиец штотуку бил забележан како влегува во неговата зграда и тој реши да се обиде да излезе надвор. Додека чекаше, пристигнаа и 2-та лифта истовремено, но и во двата имаше по еден маж со сомнителен изглед. Во кој лифт треба да влезе?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.

Страници: 1 2

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *