ТЕСТ: Кој е последниот број?

Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете и обидете се да откриете кој е последниот број што недостасува. Дали успеавте?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.

Страници: 1 2

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *