Првoто момче не е сиромашно, тоа само учествувало во тепачка и затоа облеката му е неуредна. Обратете внимаение на неговите чевли, очигледно е дека не станува збор за евтини чевли, туку за скапи. Второт момче е облечено во модерни искинати фармерки. Третото момче има искинати чевли, а тоа не е поради мода, туку бидејќи не може да си дозволи нови обувки.