ТЕСТ: Како може овој човек да побегне за успешно да се спаси?

Одличен тест да ги проверите вашите вештини за преживување. Човекот на фотографијата е киднапиран и постојат само 4 врати за излез. Но, зад првата врата постои неверојатен студ и мраз, преку втората врата го очекуваат бесни ајкули.

На излезот од третата врата го очекува токсичен гас кој ги усмртува луѓето за само неколку минути, а на четвртата порта Сонцето толку силно свети и грее што веднаш гори сè пред себе на Земјата.

Добро размислете, кој излез треба човекот да го избере за да успешно избега и се спаси?

Точното решение може да го пронајдете на следната страна.

Страници: 1 2

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *