ТЕСТ: Изберете еден од цртежите – Тоа открива што навистина ви е приоритет во животот

Внимателно погледнете ја следната фотографија, добро размислете, а потоа изберете го цртежот кој најмногу ви се допаѓа. Вашиот одговор открива кои се вистинските приоритети во вашиот живот, односно што ви е најмногу важно.

Значењето на вашиот одговор може да го пронајдете веднаш под фотографијата.

Одговори:

Цртеж бр. 1

За вас, најважни се кариерата и успехот. Најважно ви е да имате добар статус во општеството. Имате одредени цели и знаете како да ги реализирате.

Цртеж бр. 2

Вашиот приоритет е љубовта. Вие сте најмногу фокусирани на семејството и пријателите. Важите за многу почитувана личност во општествот, токму поради за вашата способност да најдете заеднички јазик со сите.

Цртеж бр. 3

За вас, најважен е вашиот личен развој. Ова може да ги вклучува и надворешниот изглед и карактерот истовремено. Се обидувате да го слушате своето срце и да го следите според она што ви го кажува.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *