Овој интересен умствен предизвик го разбрани Интернетот. Илјадници луѓе се обидоа да го пронајдат кучето на следната фотографија и не успеаја.

Станува збор за црно-бела илустрација од стар човек со шапка. Тој има брада и испакнат нос. Лицето му е надополнето со темни веѓи, косата му е наместена зад ушите, а устата не може да му се види поради густата брада.

Дали може да го пронајдете кучето на оваа?

Одговорот може да го пронајдете на следната страна