Следното креативно видео ни открива неколку фантастични модни идеи како на генијален и сосема поинаков начин да ја носиме облеката, покрај нејзиниот оригинален изглед. Модните трикови се супер начин како да имаме „ново“ модно парче, без да трошиме пари!