Срцезатоплувачки момент кога златен ритривер се пикна под автомобилот за да се гушка со сопстевникот

Симпатичната златна ретриверка само сакаше малку внимание од нејзиниотсопственик кој беше зафатен со поправање на неговиот автомобил.

На видеото се гледа како го лиже увото на мажот додека тој работи, пред да се сруши на неговите гради и да му ја стави главата покрај вратот. На нејзиниот сопственик изгледа не му пречи слаткото прекинување.

Минатата година, златниот ретривер беше прогласен за петта најпопуларна раса на кучиња во Австралија според Pet Insurance Australia.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *