Пасивниот начин на живот, работењето при кое е неопходно да го поминуваме поголемиот дел седејќи, стресот и слични фактори доведуваат до искривување на нашето тело, а токму следни лесни домашни вежби ефикасно ќе го решат проблемо со неправилното држење! Еве и како:

(Вежбите започнуваат од 1:40 минута)