Дилан Вајант бил на посета кај баба му кога нејзиното куче Кронос сакало подобро да го запознае па му застанало пред лицето. За Дилан да му покаже како изгледа неговото постојано дишење со јазикот надвор реши да го имитира, но Кронос не е импресиониран…