Сопругот се допишува со колешки во доцни часови

Веќе неколку недели мојот сопруг не може да се оддели од телефонот, кога ќе го прашам што прави , тој ми вели дека е од работа. Пред некоја вечер беше буден скоро до 2, и се допишуваше со некоја жена која вели дека му е колешка.

Што да направам?

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *