Сите земјоделци се горди на своите дела, но некои луѓе си поставуваат многу повисоки цели, а ова е резултатот кога тие ќе станат реалност.

Кога растенијата се негувани на совршен начин, тие вака се заблагодаруваат:

1. Кромид

2. Џиновска тиквичка

3. Марула

4. Цвекло

5. Компир

6. Тиквички

7. Краставици

8. Моркови

9. ‘Рдоква

10. Тиква

11. Праз

12. Домат

13. Морков

14. Тиква

15. Зелка