Без разлика колку тежите имате, важно е да сте добро облечени. Ако имате неколку килограми вишок, тогаш широката облека не е за вас. А ова го докажува и Кејти Стурино.

Односно оваа девојка се облекува како славните модели и ѕвезди и буквално изгледа феноменално, а тоа го докажува преку фотографиите на нејзиниот Инстаграм профил.

Доколку правило ги ископирате модните стилови и вие може да изгледате како супермодел: