Користејќи ги правилните трикови и говорот на телото, жените може лесно да ја разгорат страста кај спротивниот пол на долг временски период. Според, експертите еве и како тоа може секоја да го стори.

Постојат 3 докажани методи, благодарение на кои мажите го губат разумот по жената која го прави ова:

1. Таа му дава шанса на мажот да се избори за неа

Искусните жени не се наметнуваат на маж и не се обидуваат да му го привлечат вниманието. Тие продолжуваат да живеат како што сакаат, па дури ниту размислуваат за врска со него. Тие му дозволуваат на мажот да се избори, односно тој да се јавува, тој да ги планира средбите и патувањата.

Една жена знае дека кога мажот е вљубен, прави сè за да ја освои. Мажот пак, знае дека неговиот труд ќе ја направи жената среќна. Во моментот кога ќе сфати дека жената е благодарна за сите негови гестови, тој ќе полуди од љубов.

2. Таа му дозволува на мажот да покаже колку вреди

Кога еден маж започнува да се вљубува, жените стануваат нетрпеливи. Тие сакаат да знаат кога ќе биде следната средба, кога тој повторно ќе се јави, какви се неговите планови. Но, искусната жена знае: За мажот уште повеќе да се вљуби во вас, треба да бидете трпеливи.

Сето треба да се случи природно и спонтано, без брзање, како што тој сака. Така, мажот ќе покаже на својата сакана, дека може сè да направи сам. Така жената ќе знае дека мажот што целосно се труди е 100% вреден за неа. Дури и кога сака да му се јави за да му ги знае плановите, жената е трпелива и го чека неговиот чекор.

3. Таа ги покажува нејзините чувства

Паметните жени не губат време да раскажуваат како еден маж треба да однесува, туку едноставно му покажуваат што им се допаѓа, а што не. За мажот е важно да знае дали прави сè правилно и останатиот труд зависи од него. Затоа треба да ги искажете вашите чувства. Доколку мажот е вреден, тогаш тој ќе се избори целосно да ги направи работите на правилен начин.