Смешни стрипови кои ќе ги разберат само мрзливите жени

Дами да бидеме искрени, на сите понекогаш ни доаѓа преку глава од секојдневните обврски и задачи и бараме најлесен начин за да ги извршиме или еднставно да ги избегнеме. Овие илустрации на смешен, но и искрен начин го опишуваат животот на една „мрзлива“ жена и нејзините мали тајни.

Сте уништиле многу перници, но сте експерт во корегирање на шминката од претходниот ден

Користите сув шампон почесто од обичниот

Понекогаш ја носите истата облека во која сте спиеле

Не можете да излезете, затоа што си имате свои … причини

Ова е вашиот начи на „чистење“

Сите ние имаме ваква столица…

Зошто да ги бричите целите нозе, кога е видлив само дел од нив?

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *