Ситни миленици кои се претворија во величествени прдружници

Кученце добива околу 10-15% од својата тежина при раѓање секој ден, што објаснува зошто изгледаат поголеми секогаш кога ќе ги видиме! Имањето миленичиња и гледањето како растат е едно од најдобрите чувства на светот и за шират позитивни вибрации, сопствениците на миленичиња споделуваат фотографии со трансформација на своите бебиња.

1. „Од 2,5 месеци до скоро 2 години“

2. „Каспер на 3 и 13 недели“.

3. „8-неделно кутре до 9-месечно“

4. Величествен сјај

5. „Хјалмар на денот кога го добив, и точно една година подоцна!“

6. „Бин беше микромаче. Еве ја на 8 недели наспроти 5 години “.

7. „2 месеци до 12 месеци. Го сакаме нашето големо момче Самојед “.

8. „кученце во слатко муце -> големо кученце со слатко муце“.

9. 8 недели наспроти 6 месеци

10. „Марвин од 1 месец до 1 година“

11. „Тор,  тогаш и сега“

12. „Од 1 до 8 недели па до 1 година“

13. „Мојата стара девојка денес наполни 14 години“.

15. Кога сте огромни, но сепак сте бебе одвнатре:

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *