Ако обожавате да носите шишки, но сè уште не сте го нашле соодветниот тип за вас, можеби следните актуелни модни тенденции ќе ви бидат од голема помош. Скроени за сечиј вкус и секој облик на лице, погледнете ги најубавите фризури со шишки!

Ђ