Актерката Меријам Узерли, позната по улогата на Хурем во серијата „Величествениот“, се породи изминатиот Петок и на светот повторно донесе девојче.

Прекрасната актерка ги сподели среќните вести со нејзините фанови на Инстаграм, а бројните честитките не изостанаа.

„Пресреќни сме што пристигна во нашето семејство. Благословени сме и среќни што ни се придружи.“ – напиша актерката.

https://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-36.jpghttps://www.nane.mk/wp-content/uploads/2021/01/befunky-collage-36-400x214.jpgНане.мкКултура и уметностАктерката Меријам Узерли, позната по улогата на Хурем во серијата „Величествениот“, се породи изминатиот Петок и на светот повторно донесе девојче. Прекрасната актерка ги сподели среќните вести со нејзините фанови на Инстаграм, а бројните честитките не изостанаа. „Пресреќни сме што пристигна во нашето семејство. Благословени сме и среќни што ни се...Секој ден нешто свежо