Шанкер нуди генијален трик за да се справите со „манијаци“ во диско

Секој заслужува да испие пијалок на мир, но некои луѓе очигледно не го разбираат ова. Корисничка на Твитер откри како шанкерот ѝ помогнал кога добивала непосакувано внимание.

Во објава на Твитер, девојката откри како шанкерот, наречен Макс, дискретно комуницирал со неа и на крај го решил проблемот.

На младата девојка ѝ се „закачил“ маж за кој таа не била заинтересирана, а шанкерот многу јасно можел да види дека на девојката ѝ е напријатно и се обидува да излезе од ситуацијата. Тој и подал ливче што навидум изгледало на сметка, но на ливчето пишувало: „Ако овој тип те вознемирува само префрли ја косата на другото рамо и јас ќе го избркам“.

Девојката го сторила тоа и Макс го избркал мажот велејќи му „да не додева на девојки кои очигледно не се заинтересирани“.

Овој чин на Макс беше поздравен од интернет корисниците, а објавата им се допадна на околу 200 000 Твитерџии.

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.