Во време на социјална изолација, многу деца се принудени да го поминат роденденот изолирани од оние што најмногу ги сакаат. Сепак, добра идеја може да ги доближи малку луѓето, без да ризикуваат. Тоа го докажаа 12-годишните родители на Кејти.

Веднаш штом сфатија дека нивната ќерка е тажна затоа што ќе го помине овој важен ден без нејзините пријатели, тие се организираа со најблиските и се договорија да направат еден вид парада со автомобили, пред нивната куќа. Со сирените на автомобилите ѝ ја отсвиреа роденденската песна.